Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Saturday, November 12, 2011

Perpaduan Melayu, Dr. Mahathir serta Mirzan......

Hairan juga Tulang Besi. Apa hak Dr Mahathir bercakap pasal perpaduan Melayu? Dia sendiri bukan berdarah Melayu.

Kenapa tiba-tiba Dr Mahathir bercakap pasal perpaduan Melayu?

Tidak lain adalah kerana sebagai taktik untuk membantu UMNO dan BArisan Nasional menang dalam pilihanraya yang akan datang.

Adalah diharapkan dengan andaian Melayu lemah disebabkan perpecahan, kaum2 Melayu akan ramai-ramai pulang semula kepada UMNO untuk MENYATUKAN SEMULA UMNO.

Rakyat Malaysia sepatutnya sedar siapa Dr Mahathir ini. Dia lidah bercabang. Dia cakap satu benda, tapi yang dia tuju adalah benda lain.

Dalam hal ini, yang keluar dari mulut beliau adalah "PERPADUAN MELAYU".

Tetapi, maksud sebenar beliau adalah "Sokonglah UMNO beramai-ramai untuk menyatukan semula Melayu".

Kita dah masak sangat dengan taktik Mahathir ni.

Hakikatnya, Melayu akan terus lemah dan daif sekiranya terus duduk bawah UMNO. UMNO cuma gunakan alasan Melayu untuk terus berkuasa.

Apabila berkuasa, mereka menggunakan kuasa tersebut untuk mengkayakan diri dan anak beranak mereka termasuk kroni2 mereka juga.

Lupakah kita bagaimana Dr MAhathir gunakan duit Petronas berjumlah RM1.7 billion untuk menyelamatkan anak Dr Mahathir dari bankrupsi.

Padahal kalau anak Dr Mahathir diisytiharkan bangkrup, PETRONAS boleh membeli aset2 syarikat Mirzan dengan harga yang JAUHHH lebih mura (dalam RM50-100 juta mungkin berbanding RM1.6 billion)

Itulah dia PERPADUAN MELAYU yang diajar Mahathir Muhammad ISkandar Kutty.

Perpaduan Melayu yang menaikkan pemimpin2 korup dan tidak beretika serta bermoral untuk memerintah orang Melayu. Pada waktu yang sama, mereka guna harta kekayan negara untuk mengkayakan anak beranak serta kaum keluarga mereka.

Orang2 Melayu dah kena tipu banyak kali dah. Cukup di sini sahaja penipuan kamu, wahai Mahathir Muhammad. Cukup di sini sahaja penipuan kamu, wahai UMNO.

Tulang Besi
Share on whatsapp

4 comments:

 1. lagi info tentang Dr. Mahathir di SIHAT SELALU - Rahsia Muda Dr. Mahathir

  ReplyDelete
 2. apa haknya pas nak cakap pasal islam padahal ramai dalam pas yang kafir...

  ReplyDelete
 3. tulang besi,
  melayu memang suka kena tipu.semua orang tahu TDM tu mamak dan bukan melayu tetapi melayu syok di tipu oleh TDM.Bak kata tukar tiub bodoh yag tak ada ubat

  ReplyDelete
 4. mahadir raja penipu

  ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.