Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Friday, November 4, 2011

Harian West Australia Siar Pembetulan


Share on whatsapp

2 comments:

 1. Tengok macam mana mat monggol merasuah media Australia dengan mengguna duit rakyat demi kelangsungan politik. Tak hairanlah bila berita UK, mendedahkan kerajaan Mat Monggol membayar jutaan RM kepada media FBC yang penuh kontroversi di UK, kerana menyiar berita palsu ketika Tony Blair berkuasa untuk menipu rakyat Britain tentang perang di Iraq.

  ReplyDelete
 2. Anonymous November 6, 2011 6:45 AM
  said...

  Tengok macam mana mat monggol merasuah media Australia dengan mengguna duit rakyat demi kelangsungan politik. Tak hairanlah bila berita UK, mendedahkan kerajaan Mat Monggol membayar jutaan RM kepada media FBC yang penuh kontroversi di UK, kerana menyiar berita palsu ketika Tony Blair berkuasa untuk menipu rakyat Britain tentang perang di Iraq.
  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

  senang betul rasuah media australia...tak sangka pulak orang-orang kat luar negara senang di rasuah...

  patutlah ramai kawan-kawan aku yang belajar kat oversea senang dapat ijazah, rupa-rupanya mat saleh nie senang dirasuah...

  patutlah si rahman talib yang bodoh lagi biol nie senang aje dapat degree kat oversea...rupa-rupa dia rasuah jubur dia kat mat saleh kot...dah tak teruna rupanya jubur si rahman talib al-kazzab nie...

  ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.