Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Wednesday, November 23, 2011

Lagi Bukti Satim Diman Cuba Gadai Tanah Melayu

Yang hairannya, percubaan menggadai tanah rezab Melayu kepada tauke ini berlaku SELEPAS UMNO hilang kuasa di Selangor.

Di bawah adalah dokumen2 berkaitan percubaan Satim Diman/UMNO Puchong menggadai dua bidang tanah rezab Melayu yang sebelum ini diletak di bawah nama "UMNO Bahagian Puchong".

UMNO Bahagian Puchong yang dipimpin oleh Satim Diman telah mencuba untuk menggadai dua bidang tanah rezab Melayu dengan no kod HSD 247 141 dan HSD 247 142 kepada sebuah syarikat bukan bumiputra bernama "Lagi Gemilang Development Sdn Bhd".

Kononnya Ketua Pembangkang UMNO ini seorang yang memperjuangkan Melayu. Rupanya, kaki jual tanah Melayu kepada taukeh.

Syukor kepada Allah SWT yang telah memberi kemenangan kepada Pakatan Rakyat dan menjadikan Tan Sri Khalid sebagai Menteri Besar. Tan Sri Khalid telah MENGAGALKAN usaha UMNO Puchong pimpinan Satim Diman ini.

Dokumen2 berkaitan percubaan UMNO Puchong pimpinan SAtim Diman ini boleh dibaca di bawah:


KLIK IMEJ


KLIK IMEJ

KLIK IMEJ
KLIK IMEJ
Share on whatsapp

3 comments:

  1. Woi MELAYU kat luar sana tuuuu....udah2 le tuuu,,, jangan asyik kena tipu je sampai ke cucu cicit.... SEDARlah wahai MELAYU hoi.... BUATlah PERUBAHAN!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Woi melayu di atas jangan la percaya bulat bulat apa yang disiarkan dalam ni! Kebanyakannya berita separuh masak dan tak terbukti lagi kebenarannya. Kalau kita percaya dan sebarkannya, kita turut berdosa kerana sebarkan fitnah. Biarkanlah dia saja yang tanggung dosa. Baca boleh, percaya, tengok dulu, kaji dulu, jangan terus percaya. Kalau hampa penyokong tegar, lantak kau orang lah!!

    ReplyDelete
  3. Kat atas tu bukan bukti ka? Ni bukan kes mahkamah

    ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.