Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Tuesday, November 1, 2011

MBSA Lancar Van untuk Membawa Warga Tua ke Klinik
Projek Van itu adalah untuk warga tua berumur 60 tahun ke atas untuk berulang alik dari rumah mereka ke beberapa klinik di Shah Alam. Van tersebut juga boleh digunakan oleh warga tua Shah Alam untuk ke Pusat Perubatan Universiti Malaya dan Pusat Perubatan UKM.

Bagi Tulang Besi, inilah projek yang sangat baik dan sangat boleh dibanggakan. Tidak pernah kerajaan tempatan di Selangor melakukan perkara ini semasa di bawah kerajaan terdahulu. Kita pun tidak tahu apa yang dibuat oleh MBSA sewaktu mereka dibawah pemerintahan UMNO/BN.

Ini adalah contoh betapa Kerajaan Pakatan Rakyat yang baru benar-benar menghargai rakyat jelata. Membela orang tua seperti yang dilakukan oleh MBSA bakal mengundang barakah dari langit. Ia bakal mengundang ketenangan dan kerahmatan di dalam kehidupan penduduk Shah Alam.

Ia juga menunjukkan kekayaan di Selangor semakin dirasai dan dinikmati oleh rakyat Selangor. Kalau di bawah regim dulu, kekayaan Selangor cuma dirasai oleh kroni dan mereka yang berkepentingan.

Tahniah Dato’ Bandar MBSA. Tahniah MB Selangor, Tan Sri Khalid Ibrahim. Kami rakyat Selangor berasa sangat bertuah untuk duduk di bawah kerajaan Pakatan Rakyat Selangor.

Tulang Besi
Share on whatsapp

No comments:

Post a Comment


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.