Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Friday, November 4, 2011

PAS dan Pakatan Rakyat Sokong BERSIH, bukan AMBEEGA

Harus dibezakan antara Ambeega dan BERSIH. Ambeega adalah individu manakala BERSIH adalah agenda.

BERSIH mempunyai 8 tuntutan asas ke arah pilihanraya bebas dan adil. Manakala, Ambeega hanyalah Pengerusi kepada JK BERSIH tersebut.

Yang disokong oleh PAS dan Pakatan Rakyat adalah agenda BERSIH bukan Ambeega atau Maria Chin Abdullah.

Dengan kata lain, apabila Ambeega dan Maria Chin mengambil keputusan menyokong agenda "Seksualiti Merdeka", maka secara otomatik PAS menolak dan menentang.

Tidak kira yang menyokong itu pernah menjadi tokoh dalam BERSIH.

TUlang BEsi berharap pihak NGO yang terlibat dalam BERSIH jangan mengambil kesempatan di atas sokongan PAS dan Pakatan Rakyat tempohari.

Lebih2 lagi, jangan ingat sokongan kepada BERSIH adalah cek kosong kepada NGO2 untuk menganjurkan apa sahaja aktiviti lain.

Agenda seks songsang ini tidak sepatutnya disokong oleh sesiapa sahaja. Ianya bertujuan untuk merosakkan serta menghancurkan institusi keluarga serta institusi agama di Malaysia.

Lihat sahaja betapa rosaknya negara2 BArat apabila mereka dipaksa menerima amalan seks songsang oleh mahkamah2 negara mereka?

Akhir sekali, Tulang Besi juga hairan mengapa UMNO meluluskan permit perhimpunan tersebut sedangkan ianya jelas berlawanan dengan Perlembagaan Malaysia serta banyak undang-undang di Malaysia

Tulang Besi


Share on whatsapp

1 comment:

  1. kah kah kah!
    Selamat Hari Raya AidilAdha,
    Biarlah! biarlah! biarlah!, UMNO akan tenggelam dengan fitnah dan kezalimannya.

    ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.