Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Saturday, December 17, 2011

Ada Usaha Membuang Husam dari DUN dan Parlimen di Kelantan?

Tulang Besi dapat panggilan telefon jarak jauh dari seorang kenalan lama. Dari suara beliau, jelas terkandung keresahan dan kebimbangan terhadap nasib Dato' Husam Musa di Kelantan.

Mengikut beliau, sudah ada usaha yang terancang dan tersusun untuk memastikan Husam tidak tercalon di Kelantan samada di peringkat DUN ataupun Parlimen.

Terdapat beberapa orang yang rapat dengan Tok Guru Nik Aziz yang begitu fokus mahu memastikan Husam Musa hilang di persada politik Malaysia.

Orang2 ini juga antara yang sangat rapat dengan Hasang Ali dan geng Nasa sehingga selalu turun naik tangga pejabat Hasan Ali.

TUlang Besi tidak tahu samada maklumat ini betul atau tidak. Namun, panggilan jarak jauh yg Tulang Besi dapat itu datang dari seorang yang amat lumat dan pekat dengan PAS.

Orang2 seperti yg memanggil TUlang Besi adalah seorang yang sayang pada parti lebih dari diri dia sendiri. Masakan dia hendak menceritakan perkara-perkara yang membahayakan parti.

TUlang Besi berharap maklumat ini tidak betul tapi kalau betul berdoa TUlang Besi supaya perancangan jahat ini digagalkan oleh Allah SWT.

Tulang Besi
Share on whatsapp

2 comments:

  1. 1: Apakah dua ekor lembu bernama Hassan Ali dan nasharuddin sebgaja diatur untuk melakonkan suatu adegan untuk mengelirukan mata seluruh ahli PAS?
    2: Selagi geng ganu bertakhta dlm PAS selagi itulah suasana kalut ini akan berterusan. Sepertimana umnoapco akan berlakon untuk menutup strategi mereka begitu jugalah pencacai mereka dlm PAS bekerja. "Like father lika son"

    ReplyDelete
  2. Salam, kita jangan panjang2kan berita yang kita sendiri tak pasti. Islam tak ajar adu domba dan menceritakan keburukkan org. Jangan diperalatkan oleh orang lain.

    ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.