Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Sunday, December 18, 2011

Cabar Raja Nong Chik Bertanding di Titiwangsa

Rasanya, baru-baru ini, Raja Nong Chik ada mencabar Anwar Ibrahim bertanding di Lembah Pantai. Cabaran tersebut dibuat kerana menjawab cabaran Nurul Izzah kepada Najib Tun Razak untuk bertanding di Lembah Pantai.

Rasanya, Nong Chik sendiri tidak layak bertanding di Lembah Pantai. Dia wajib bertanding di Parlimen Titiwangsa kerana beliau wajib bertangunggjawab terhadap dosa beliau menggadai tanah Kampung Baru.

Silalah tuan/puan pembaca menatap gambar2 di bawah. Rasanya tak berani Nong Chik ni nak bertanding Titiwangsa.

Tulang Besi
Share on whatsapp

2 comments:

  1. kalau dia berani macam mana??? Adakah anwar ibrahim atau hadi awang sanggup bertanding kat titiwangsa lawan dengan raja nong chik???

    ReplyDelete
  2. Hj Hadi dan Anwar Ibrahim bukan lawan raja nong chik lah bai...hahaha cubalah bagi sparing yg kuat sikit..ibarat Chong Wei lwan Anup Sidhar mmg xda callengge...cuba LCW vs LinDan baru sparing.

    ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.