Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Sunday, December 4, 2011

UMNO Sangat Berjasa Kepada Iblis

Iblis telah berjanji di hadapan Allah SWT untuk menyesatkan anak Adam supaya anak2 ADAM menemani Iblis di dalam Neraka kelak. Hasil kekufuran Iblis (yang mana Iblis ini beriman dengan kesemua rukun Iman), dia akan disiksa di dalam Neraka sehingga selama-lamanya bermula pada hari kiamat nanti.

Semenjak UMNO memerintah Malaysia, seluruh hukum hudud dan qisas telah berjaya dihalang oleh UMNO dari dilaksanakan di Malaysia.

Malahan, kepada musuh-musuh Islam, UMNO sangat sangat berjasa menghalang perlaksanaan hukum syariah Islam di Malaysia.

Mengapa Tulang Besi kata Iblis sangat terhutang budi dengan UMNO? Katakanlah semenjak UMNO memerintah hingga sekarang, 1 juta orang Islam telah melakukan dosa minum arak.

Sekirannya sepanjang tempoh UMNO memerintah itu terlaksana hukum hudud yang mana peminum arak dirotan 40 kali, saya yakin jumlah peminum arak itu pasti turun dari 1juta manusia kepada kurang dari 100,000 manusia.

Ertinya, 900000 manusia sepatutnya berjaya diselamatkan dari dosa meminum arak sekiranya berjalan hukum hudud.

Namun, akibat penolakan hukum hudud oleh UMNO, kerja Iblis menyesatkan manusia Islam di Malaysia menjadi begitu mudah.

Bukan terhad kepada dosa minum arak, tugas iblis menarik umat Islam Malaysia kepada dosa zina, qazaf, mencuri dsbnya menjadi sangat mudah akibat jasa UMNO menghalang perlaksanaan hukum syariah Islam.

Atas sebab itulah, sepanjang Perhimpunan Agung UMNO baru-baru ini, tidak ada seekor perwakilan pun yang berani menegur pemimpin mereka kerana tidak melaksana hukum Allah. Hakikatnya, pemimpin2 UMNO redha dengan tugas UMNO menghalang perlaksanaan hukum Allah SWT.

Secara mudahnya, Iblis sangat-sangat terhutang budi dengan UMNO kerana usaha UMNO telah memudahkan kerja iblis menyesatkan anak adam untuk mengikut jejak langkah Iblis ke neraka.

Syabas UMNO, Syabas Transformasi Najib

Tulang Besi
Share on whatsapp

3 comments:

 1. UMNO pun kena berterima kasih kepada PAS kerana dah mula berkawan dengan iblis dan puak puak iblis. Oleh kerana itu mereka sekarang menghadapi krisis keyakinan paling serius daripada orang melayu sekarang ni.

  Zeef

  ReplyDelete
 2. Kalau UMNO laksanakan hudud, Karpal Sing dah mati sebab dia kata over my dead body.

  ReplyDelete
 3. Kalau pas betul berul nak laksana hudud, minta nyatakannya dalam manifesto pilihanraya yg akan datang. Kalau tidak hanya auta saja yang lebih.

  ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.