Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Tuesday, December 27, 2011

Saksikan Rakaman Najib Tolak Hudud Demi MCA/GERAKAN

ULASAN: Selama ini kita cuma membaca laporan pihak ketiga atau mendengar dakwaan dari penceramah2 berkenaan penolakan hukum hudud oleh UMNO/Najib. Video di bawah ini kita dapat dengar sendiri dari mulut Najib Tun Razak menolak hukum hudud.

Ertinya, apa beza Najib dengan Karpal Singh? Sekurang2nya Karpal tidak berusaha untuk menyamar sebagai seorang Islam. Karpal tidak pergi naik haji, bersolat jemaah di Masjid Negara dsbnya.

Karpal terang2 mengaku beliau bukan Islam. Dan, tak hairanlah orang yang bukan Islam menolak hukum Islam.

Yang lebih mengharukan adalah sehari sebelum kenyataan mulut Najib menolak hudud, Chua Soi Lek (si pelakon porno) telah mengeluarkan amaran yang keras kiranya hukum hudud dilaksanakan.

Tak sampai sehari, Najib Tun Razak menyembah Chua Soi Lek dan secara terbuka menolak hukum hudud.

Inilah juga parti yang bermatian memperjuangkan kalimah Allah tapi pada waktu yang sama bermatian juga mempertahankan kehendak MCA/Chua Soi Lek dan bermatian menolak kehendak Allah SWT.

Inilah parti yang selama ini menuduh PAS diperkuda DAP. Rupanya, mereka diperlembu dan diperkambingkan oleh MCA/GErakan sehingga sanggup menolak hukum Allah
MULA-MULA MCA BAGI AMARANLEPAS TU TERUS NAJIB DAN UMNO TUNDUK
TULANG BESI

Share on whatsapp

3 comments:

  1. orang munafik memang selalu memberi elah untuk mereka berkuasa. pembohongan dan penipuan

    ReplyDelete
  2. PM say no to hudud - Ust Azhar. .

    ReplyDelete
  3. apa salah jalankan hukum hudud, itu untuk orang islam dan tak ada kaitan langsung dengan non-muslim. kalau kita menjaga perbuatan kita, menjaga akhlak kita, menjaga akidah kita, apa mahu takut dengan hukum hudud. jangan mempolitikkan agama, baik yang muslim or non muslim

    ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.