Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Monday, December 5, 2011

"Woi Melayu2. JANGAN PERSOAL KORUPSI DALAM UMNO. Ada Paham???"

Itulah masej yang tersemat dalam benak Tulang Besi sepanjang Perhimpunan Agung UMNO 2011.

Takda perkara lain yang diungkapkan oleh Perwakilan2 mahupun pemimpin2. Balik2 Anwar jahat, PAS diperkuda, DAP setan dan Tok Guru Nik Aziz nyanyuk.

Ditambah kepada cacian2 dan makian2 terhadap Pakatan Rakyat dan pemimpin2 PAkatan Rakyat, seluruh bangsa Melayu diingatkan supaya jangan menolak UMNO. Kalau UMNO rebah, bangsa Melayu akan hilang di dunia.

Oleh kerana Pakatan Rakyat jahat dan Anwar Ibrahim "syaitan", Melayu wajiblah menerima UMNO walaupun pemimpin2 UMNO sebuk mengkayakan diri mereka serta anak beranak mereka.

Orang Melayu semua tak patut mengeluh apabila hidup mereka semakin tersepit, makan terpaksa bercatu, hidup merempat, terpaksa minta sedekah pada gereja, buang anak dsbnya.

Orang Melayu tak patut mengeluh dan komplen hidup mereka susah dalam keadaan pemimpin2 mereka sebuk mengkayakan diri dan anak beranak dengan warisan khazanah dan kekayaan milik orang Melayu.

Kalau orang Melayu mula mempersoalkan pemimpin2 UMNO yang memamah kekayaan orang Melayu ini, kelak Melayu akan hilang hak, hilang kuasa, hilang kehormatan, hilang nama dan hilang bangsa.

Biarlah pemimpin2 UMNO sebuk mentekedaghah kekayaan orang Melayu untuk diri2 dan anak beranak mereka. Biarlah majoriti orang Melayu hidup miskin dan merempat terpaksa mencatu makanan.

YANG PENTING MELAYU MESTI TERUS BERKUASA (walaupun Ketua Wanita UMNO bukan Melayu tulis kerana dia anak mami Penang). Takpa. Yang penting Melayu terus berkuasa. Yang penting UMNO berkuasa. Jangan jadi pengkhianat Melayu dengan mempersoalkan tindakan pemimpin2 UMNO menjual tanah Melayu untuk mengkayakan diri mereka seperti Satim Diman.

Nasib baik Pakatan Rakyat perintah Selangor, kalau tidak banyak lagi tanah Melayu kena gadai.

Sedarlah diri kamu siapa, wahai orang Melayu. Kamu tak layak meminta dari UMNO. Kalau kamu terus mempersoal tindakan pemimpin2 UMNO, nanti kamu akan digantikan dengan pengundi-pengundi dari Indonesia. Masa tu baru kamu nak bertaubat.

hahahahahahahaha

Tulang Besi
Share on whatsapp

No comments:

Post a Comment


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.