Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Sunday, January 22, 2012

Hasan Ali Bakal Kacau Pemilihan Masjid dan Surau Seluruh Selangor

Hasan Ali adalah Timbalan Pengerusi MAIS. PAda waktu yang sama, Hasan Ali juga Pengerusi kepada JK PEmilihan AJK Masjid dan Surau seluruh Selangor.

Maka, dalam Hasan Ali telah melompat dan mendapat tuan baru ini, sudah tentulah dia mahu membuktikan ketaatan beliau kepada tuan barunya.

Maka, waktu yang paling baik untuk membuktikan ketaatan beliau adalah dengan memastikan kesemua JK Masjid dan Surau seluruh Selangor dipegang oleh puak2 UMporNO.

Pemilihan Masjid dan Surau akan berlaku pada bulan Februari 2012 ini. Kita lihat sendiri apa yang akan dilakukan oleh Hasan Ali ini.

Kepada kesemua JK Masjid dan Surau seluruh Selangor, bersiap2 lah mempertahankan hak kamu dari dirampas oleh UMNO melalui Hasan Ali.

Tulang Besi
Share on whatsapp

4 comments:

 1. macam di perak dulu, amno cuba menguasai jawatankuasa masjid jugak sebelum merampas perak dgn cara haram.

  mungkinkah perkara yg sama dirancang di selangor.

  ReplyDelete
 2. hasan ali jgn nak melampau kalau tknak kena ludah org2 pas.

  ReplyDelete
 3. Ustaz Hassan Ali dinasihatkan utk b'juang secara ikhlas menegakkn agama islam yg suci semata2 dan tidak d'pengaruhi k'pentingan politik..kerana lewat2 ini aku tgk p'juangan islam ustaz yg byk m'hentam PAS (Parti ustaz dulu yg memecat ustaz atas sebab ustaz x b'disiplin) sprti utk memancing hati orng rmai utk memilih UMNO, BN undi pd pilihan raya tdak lame lg..Harap p'juangan ustaz benar2 ikhlas eh utk k'baikan umat islam juge..

  ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.