Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Wednesday, January 4, 2012

RIbuan Tunjukkan Simpati Kepada Anwar....DI MELAKA

Di satu-satunya negeri yang UMNO masih bertapak kukuh semenjak Merdeka tanpa satu kerusi UMNO pun pernah jatuh ke tangan pembangkang. Malam tadi ribuan rakyat negeri ini dari berbagai bangsa telah keluar beramai-ramai melahirkan simpati mereka ke atas Anwar di atas kezaliman UMNO ke atas nya.

Semoga kedatangan malam tadi bakal menjadi permulaan kepada kebangkitan rakyat yang gemilang seluruh Malaysia seterusnya menghancurkan UMNO yang zalim itu.Share on whatsapp

1 comment:

  1. Org ramai tapi Umno tetap menang di Melaka sebab dah karat biru sebab tu pelacur kanak kanak ramai di Melaka. Maklum la Bekas Ketua Menteri pun kaki paedophile.

    ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.