Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Monday, January 30, 2012

Tulang Besi Sahkan Kenyataan Hasan Ali: Parasit Akidah Wujud dalam PAS

Hasan Ali sedang memainkan isu kononnya ada parasit akidah dalam PAS. Tulang Besi pula kata Hasan Ali benar. Sememangnya wujud parasit2 akidah dalam PAS

Malahan, Ustaz Nasaruddin Mat Isa juga memberi konfirmasi yang sama bila beliau dilaporkan berkata:Parasit akidah dalam PAS adalah kumpulan kecil yang Nasa kata mahu mengurangkan jurang antara PAS dan UMNO.

MEreka menjadi parasit akidah kerana mereka mahu PAS rapat dengan UMNO yang jelas zalim dan menyesatkan ramai orang Islam di Malaysia.

Angkara UMNO yang mengamalkan sistem pendidikan sekular menjadikan majoriti umat Islam di Malaysia jahil tentang agama sendiri.

Angkara UMNO yg membasuh otak umat Islam di Malaysia menjadikan umat Islam tidak dapat membezakan antara haram dan halal membuahkan penyakit sosial yang begitu serius seperti buang anak, zina, homoseks dsbnya.

Angkara UMNO menolak hudud menjadikan ramai umat Islam terjebak dengan zina, qazaf, judi, arak dsbnya.

Maka, parasit2 akidah dlm PAS adalah mereka yang mahu membawa PAS rapat dengan agen iblis di Malaysia bernama UMNO.

KLIK IMEJ


Tulang Besi

Share on whatsapp

1 comment:

  1. Sy setuju dengan Tuan Malaysia Waves..UMNO,BN bukan pilihan yg tepat utk m'bncangkn isu2 agama..UMNO,BN perlu b'tanggungjwb keatas cara hdup rakyat masa kini yg rata2nye hdup dlm masalah...UMNO,BN perlu sedar s'pnjng 50 tahun memerintah inilah antara mslah yg dihadapi oleh rakyat (spt yg dinyatakn) malah byk lagi..UMNO,BN perlu tanye dan bncang sesame sendiri bgaimane utk selesaikannye kerana utk tempoh yg begitu pnjang memerintah tapi x ade jugak cara p'nyelesaian ianya sungguh memalukan..UMNO,BN x perlu utk sibuk jaga tepi kain masalah parti lain kerana masalah UMNO,BN sendiri pn byk yg blum diselesaikn lg (satu drpd byk2 masalah UMNO,BN ialah kes projek p'ternakan lembu Dato' Sharizat bernilai dgn anggaran 250 juta hinggit)...

    ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.