Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Tuesday, February 28, 2012

Banyaknya Duit Hasan Ali Taja Aktiviti2 JATI

Sudah lebih beberapa hari cabaran Khalid Samad diluahkan kepada HAsan Ali. Namun, Hasan Ali diam membisu.

Rakyat umum ada hak untuk tahu dimanakah Hasan Ali mendapat wang yang sebegitu banyak untuk menjalankan aktiviti2 beliau di bawah JATI ini.

Dari mana wang ini datang untuk membuat banner2 yang sebegitu banyak, sewa dewan, pelancaran yang sebegitu mewah dilakukan di tempat yang sebegitu eksklusif, sewa stadium seperti di Terengganu, menerbitkan harian2 serta akhbar2 bagi sebaran percuma, bahan2 cetak yang sebegitu banyak dan banyak lagi.

Kalau HAsan Ali seorang yang mempunyai akhlak Islam dan ikhlas dalam perjuangan Islam, maka wajiblah HAsan Ali memberitahu di mana Hasan Ali boleh mendapat wang sebegitu banyak untuk menjana aktiviti2 beliau ini.

Share on whatsapp

4 comments:

 1. A'a..betul jgkkn..byk betul duit ustaz dr hassan ali ni..pelik aku..Jati oh Jati, takku sangka byk beno duit kamu..:)

  ReplyDelete
 2. Sebab dia ikhlas dgn perjuangan islam, maka banyaklah org. Yg ikhlas menyumbang derma membantu beliau. Simpati kerana dia diketepi oleh partinya sendiri dek mendengar bisikan syaitan luar.

  ReplyDelete
 3. Kenapa Khalid tak cabar Anwar dedeahkan siapa yang sponsor PKR? Hipokrit sungguh puak-puak PAS ni. Takat nak run NGO berapa aje duit perlu. Lain la nak run parti politik.

  So, selagi Anwar tak dedahkan siapa sponsor dia, maka puak PR tak layak nak suruh orang lain dedahkan sponsor mereka.

  ReplyDelete
 4. Yb Khalid samad insaf la itu pun jd isu? Bukan dia dpt dr rasuah atau mencuri tak lari akidah pun, saya doakan yb khalid samad terangkan hatinye, dr hitam legam.amin

  ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.