Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Wednesday, February 8, 2012

Hasan Ali Pernah Serang Kepimpinan Ulama Secara Terbuka

Ramai yang lupa, tetapi pada Ucapan Penggulungan Dato Hasan Ali sewaktu melepaskan jawatan Naib Presiden PAS pernah menyerang "Kepimpinan Ulama" secara terbuka.

Hasan Ali dilaporkan berkata:Pada hari ini, Dato Hasan Ali mengecam mereka2 yang dikatakan sebagai parasit. Kononnya mereka ini mahu mengubah dasar parti dan tidak menghormati ulama2 di dalam PAS.

Jelaslah, Dato Hasan ni dah jadi lidah bercabang.

Hakikatnya, Hasan Ali dipecat kerana tidak menghormati keputusan Muktamar PAS dan usaha2 beliau mahu memecah belahkan Pakatan Rakyat.

Tulang Besi
Share on whatsapp

2 comments:

  1. Baru tau siapa Hassang Ali sebenar benarnya...dia dah nak hampir menzahirkn siapa dia sebenarnya di sebalik islam yg d laung2knnya, untuk pengikut PAS tentu brsyukur apabila Hassang Ali d pecat dan seterusnya dia menzahirkn dirinya yg sebenar benarnya..dia. telah cuba nak menanggalkn kopiah ahli2 PAs seterusnya mengsongkokkn ahli2 PaS....kerana 3 ta, lelaki boleh tewas..harTA,waniTa dan tahTA[pangkat]....

    ReplyDelete
  2. Tuan TB ...

    Bukankah Hassan Ali masuk PAS tahun 1998... kalu dia bagitau dia masuk PAS tahun 1982... itu sudah kira menipu dah tue...

    ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.