Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Tuesday, March 20, 2012

Satim Diman Jangan Jadi Kaduk Naik Junjung

Dalam Berita Harian hari ini, Ketua Pembangkang UMNO, YB Satim Diman telah membuat kenyataan meminta supaya tanah2 rizab Melayu tidak digadaikan kepada bangsa lain selaras dengan titah dari Duli yang Maha Mulia Tuanku Sultan Selangor.

KLIK IMEJ


Malangnya, Satim sendiri perlu menjawab percubaan UMNO Bahagian Puchong yang dipimpin oleh beliau yang telah mencuba untuk menggadai dua bidang tanah rezab Melayu. Tanah tersebut berada di atas nama "UMNO Bahagian Puchong" dan berlaku percubaan untuk menukar milik tanah tersebut kepada sebuah syarikat milik bukan Melayu.(rujuk di bawah)

Adakah ini sebenarnya sikap UMNO Selangor? Lain yang dikata, lain yang dilakukan.

Soal saya kepada UMNO Selangor, sampai bila kamu hendak hidup bermuka-muka seperti ini?

Kepada rakyat Malaysia dan rakyat Selangor, janganlah kita tertipu dengan sandiwara UMNO dan Barisan Nasional. Mereka lah juara menggadai tanah rezab Melayu di seluruh Malaysia dan mereka tiada hak menasihati sesiapa sahaja dalam perihal menjaga tanah rezab Melayu

Tulang Besi




KLIK IMEJ


KLIK IMEJ

KLIKIMEJ




KLIK IMEJ



Share on whatsapp

No comments:

Post a Comment


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.