Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Monday, May 28, 2012

BUKTI: Rakyat Bersama Ambiga, Tidak Bersama UMNOKajian terbaru Merdeka Center menunjukkan lebih 92% rakyat Malaysia mahukan daftar pemilih dibersihkan. Kajian ini membuktikan bahawa MAJORITI RAKYAT MALAYSIA tidak percaya kepada SPR.

Ia juga membuktikan MAJORITI rakyat Malaysia tidak percaya SPR menjalankan kerja dengan bersih dan benar. Yang lebih malang adalah Timbalan Pengerusi SPR, seorang ahli UMNO, menyatakan rakyat Malaysia rata-ratanya bodoh. 

Atas sebab itulah mereka tidak mempercayai SPR. kajian MERDEKA CENTER ini membuktikan bahawa Ambiga berada di pihak yang benar manakala UMNO serta juak2 mereka berada di pihak yang salah. 

Tak kesah berapa banyak gerai mereka nak buka di hadapan rumah Ambiga, hakikatnya rakyat Malaysia bersama dengan Ambiga dan bukannya UMNO. 

Tulang Besi
Share on whatsapp

No comments:

Post a Comment


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.