Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Thursday, May 10, 2012

SPR Cuba Tegak Benang Basah Dgn Nafi Pengundi Hantu

Di bawah adalah penafian dari SPR dari makalah mereka yang terbaru yang boleh didapati dari laman web mereka, www.spr.com.m:


Namun, Tulang Besi ingin membawa sedikit bukti untuk membuktikan SPR telah berbohong. Di bawah adalah kenyataan seorang "PENGUNDI HANTU" yang berjaya ditahan oleh petugaas2 PAS sewaktu Pilihanraya 1990 di Parlimen MARANG. Mengikut laporan itu, pengundi2 hantu ini telah dibawa dari sebuah kilang ISUZU yang terletak di Pekan, Pahang.

Mustahil nama mereka boleh berada dalam daftar pemilih yang diwartakan kalau tiada kerjasama dari pihak Suruhanjaya Pilihanraya.

 Pengakuan tersebut dibuat oleh Encik Syukur seperti di bawah: 
Sebelum SPR berwenang-wenang menafikan wujudnya pengundi hantu, jawab dulu kes ini. Bagaimanakah beratus2 pekerja kilang ISUZU yang tidak pernah duduk di Marang boleh mengundi di Marang pada tahun 1990?

Untuk membaca lagi berkenaan dengan tertangkapnya pengundi2 hantu di Parlimen Marang serta bagaimana penangkapan pengundi hantu ini membawa kepada menangnya PAS di Parlimen Marang pada tahun 1990 dengan majoriti 141 undi, bolehlah klik di sini

TULANG BESI


Share on whatsapp

No comments:

Post a Comment


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.