Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Monday, May 28, 2012

UMNO Kecut Perut Dengan AMBIGA

Kalau kita lihat beberapa minggu ini, AMBIGA telah dituju serangan keatasnya oleh juak2 UMNO.  Bermula dengan pembukaan gerai oleh sebuah persatuan yang presidennya kaya raya dan ada kereta Ferrari.

Kemudian serangan ke atas AMBIGA di Melaka dengan aksi kencing ke atas gambar AMBIGA.

Jelas seorang perempuan berbangsa India seperti AMBIGA ini berjaya menakutkan keseluruhan UMNO sehingga mereka terpaksa menumpu serangan mereka ke atas beliau.

Kasihan saya tengok sebuah parti yang tiada modal seperti UMNO.

 Apabila tembelang mereka pecah dan terdedah bahawa UMNO menang pilihanraya melalui penipuan, maka mereka sekarang menuju serangan mereka ke atas AMBIGA.

Seeloknya UMNO menjawab kajian yang baru dilakukan oleh Merdeka Center bahwa 90% rakyat Malaysia tidak percaya kepada SPR.  Dengan erti kata lain, majoriti rakyat Malaysia percaya SPR menipu dan pembohong.

 Majoriti rakyat Malaysia juga mahukan SPR untuk membersih Daftar Pemilih yang jelas dipenuhi penipuan dan pembohongan UMNO.

TULANG BESI
Share on whatsapp

1 comment:

  1. Setuju Pok Hamid, rata-rata a/l Kandar Kutty semakin terdesak.

    Mohd.Zamri - 146 seats is a forecast but according to latest Special Branch report, it is said that MCA would suffer almost total lost, with only 3-5 seats "viable"(belum tentu menang) so I wonder where that 146 seats is going to come from.

    Juak-juak UMNO, khasnya Mahatir sudah mula buat gila dan tak tahu lah apa lagi dlm perancangan pencuri-pencuri kebal yg dipayung UMNO ! Dalam keadaan terdesak, tuduh pula org lain yg buat kacau - inilah jantan UMNO - lempar batu, sorok tangan.

    I implore caution, berhati-hati kita semua menandingi hasutan penjenayah dan keseluruhan parti puaka UMNO ini - selamat saya ucapkan kpd semua.

    ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.