Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Thursday, September 6, 2012

LGBT di Melaka Bila UMNO Nak Benteras?

NOTA: Kalau mengikut artikel di bawah ini, Melaka menjadi tumpuan pondan2 antarabangsa bagi industri pelacuran pondan. Tulang Besi cuma hairan dalam UMNO sebuk2 menentang LGBT ni, bila mereka nak benteras industri pondan di negeri kubu kuat UMNO ini.

Yang kita dengar unjuran nak buat asrama untuk ibu mengandung luar nikah serta pemanjangan tempoh waktu operasi pusat2 hiburan walaupun di bulan puasa.KLIK IMEJ


Mengikut laporan THE STAR 4 October 2011 di atas, pondan2 di Melaka sedang menghadapi masaalah untuk menjalankan "perniagaan" mereka di Taman Melaka Raya.

Ini kerana pondan-pondan dari luar negeri sedang menjajah tempat biasa itu dan menyebabkan pondan2 tempatan terpaksa lari ke tempat lain.

Kebanjiran pondan dari luar negeri ini sangat2 tidak disukai oleh pondan-pondan tempatan. Namun, pondan2 ini dilindungi serta bilangan mereka terlampau ramai.

Akhirnya, pondan2 tempatan terpaksa mengaku kalah dan melarikan diri ke tempat lain.

Selepas ni, kita kena panggil Melaka "Darul Pondan".

Tak tau lah berapa UMNO dapat dari industri pondan ni, tapi takkan kerajaan UMNO Melaka tidak maklum berkaitan dengan aktiviti pondan di Taman Melaka Raya.

Dalam UMNO sebuk2 memfitnah Anwar meliwat Saiful, rupa-rupanya mereka membela industri pondan di Melaka.

Yang lebih menghairankan adalah Melaka adalah satu-satunya negeri di Malaysia yang mana UMNO boleh memerintah tanpa parti2 komponen Barisan Nasional.

Dengan kata lain, wakil rakyat DUN UMNO sahaja menguasai 2/3 dari seluruh Dewan Undangan Negeri Melaka.

Kalau besok UMNO keluar dari Barisan Nasional, UMNO masih boleh perintah Melaka dengan majoriti 2/3.

Juga, satu maklumat yang menarik adalah kenyataan seorang pondan dalam artikel di atas. Beliau berkata "industri pondan" ini begitu maju kerana sektor pelancongan Melaka yang begitu pesat.

Tahniah kerajaan UMNO/BN Melaka. Mari kita semarakan lagi industri pondan di Melaka.

Tulang Besi
Share on whatsapp

No comments:

Post a Comment


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.