Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Wednesday, November 14, 2012

Norman Toha yang Saya Kenali

Hari ini bekas SU Negeri Selangor, Norman Toha, keluar dalam TV UMNO (baca: TV3). Beliau mempersoalkan apakah PAS mampu melakasanakan hudud dan negara Islam kalau dalam setiap perkara PAS terpaksa rujuk kepada Anwar Ibrahim.

Nasihat Tulang Besi kepada Norman Toha, sebelum bukak mulut pasal PAS sila jelaskan hutang kamu kepada PASTI Negeri Selangor yang sudah lebih 10 tahun tidak dibayar. 

Begitu desperado UMNO sehingga terpaksa menggunakan Norman Toha untuk menjalankan kerja-kerja sebar fitnah dan nista mereka.

Hakikatnya, Norman Toha adalah salah seorang bekas pemimpin PAS yang kecewa. Beliau pernah disiasat oleh Perhubungan Negeri PAS Selangor atas tuduhan menyalahguna wang parti sehingga beliau mengundur diri dari jawatan YDP PAS Selangor.

Itulah kualiti bekas2 pemimpin PAS yang sedang dipergunakan oleh UMNO untuk menjalankan kerja2 keji memfitnah dan menista PAS.

 Saya yakin Norman Toha tidak mempunyai satu bukti pun untuk menyokong tuduhan  rambang dan mencari publisiti murahan itu.

Cermin lah muka kamu dulu, wahai Norman Toha

TULANG BESI
Share on whatsapp

No comments:

Post a Comment


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.