Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Friday, November 9, 2012

UMNO Cuba Dapatkan Publisiti Murahan Dlm Isu Nurul Izzah

Bersemangat benar media2 UMNO menuduh Nurul Izzah kononnya menghalalkan murtad. Muka-muka yang sudah tidak laku seperti Hasan Ali, Ezam Mat Nor, Ibrahim Ali, Mashitah Ibrahim dsbnya turut membantu menyebarkan fitnah ke atas Nurul Izzah.

Apa yang Tulang Besi lihat, tindakan puak-puak ini memfitnah dan menista Nurul Izzah tidak lebih dari percubaan mendapat publisiti murahan semata-mata.

Yang lebih menyedihkan, Pengerusi MAIS yang terkenal pro UMNO sanggup melibatkan institusi Istana demi menyebarkan fitnah ini. Manusia seperti Mohd Adzib ini selayakanya disebat dan dicampak ke dalam gaung.

Manusia seperti Ezam Mat Nor sudah tidak laku di mata rakyat Malaysia. Maka, terpaksalah mereka memainkan isu dangkal seperti ini.

Dr Mahathir yang terkenal memaki dan mengutuk hudud pun ada hati nak maki Nurul Izzah. Malahan, kempen sms kononnya untuk protes Nurul Izzah dikesan datang dari blogger lucah UMNO nama Papagomo.

Tiada seorang pun dari pemberi2 komen ini menghadiri forum tersebut. Mereka tidak dengar sendiri apa yang diperkatakan olejh Nurul Izzah. Mereka cuma dengar apa yang orang lain kata. Itu sahaja.

Hakikatnya, Nurul Izzah tidak pernah menyokong murtad. Nurul Izzah tidak pernah memberi sokongan kepada orang Islam menukar agama.

Kepada manusia seperti Dr Mahathir, Mohd Adzib, Ezam Mat Nor, Mashitah Ibrahim, Hasan Ali dsbnya, berhentilah kamu mengejar publisiti murahan. Kamu sudah terbukti ditolak oleh orang Islam di Malaysia. Janganlah cuba naik semula dengan menghinjak Nurul Izzah yang tidak bersalah.

TULANG BESI


Share on whatsapp

No comments:

Post a Comment


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.