Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Saturday, December 1, 2012

Ekonomi Anwar "High Class". Ekonomi Najib "Takda Class"

Presiden UMNO dalam Ucapan Dasar beliau sempena Perhimpunan Agung UMNO telah menyerang Dato Seri Anwar Ibrahim dari sudut ekonomi.

Dato Najib dilaporkan berkata:


Mungkin Dato' Najib lupa bahawa sebab musabab utama Anwar Ibrahim dipecat dan diaibkan serta difitnah adalah kerana beliau tidak mahu membenarkan wang negara digunakan untuk menyelamatkan kroni2 UMNO yang sedang kepanasan dan menghadapi maut dikala itu.

Apa hak Najib mempersoalkan rekod Dato Seri Anwar Ibrahim? Apakah rekod Dato Najib ni baik sangat?

Carta di bawah boleh memberi gambaran perbezaan kedua2 Menteri Kewangan (Anwar vs Najib):Untuk melihat fakta dari sudut statistik pula, sila rujuk gambarajah di bawah:

Makanya dinasihatkan kepada PRESIDEN UMNO supaya memeriksa fakta terlebih dahulu sebelum membuka mulut. Nanti malu sampai tak tau nak letak muka kat mana.

TULANG BESI
Share on whatsapp

1 comment:


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.