Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Saturday, March 9, 2013

Najib Perlu Bersumpah Tidak Terlibat Dlm Fitnah Liwat II

Antara usaha2 terakhir cyberuk2 UMNO adalah mencabar bapa Saiful untuk bersumpah laknat. Pada hemat Tulang Besi yang perlu bersumpah sekarang ini adalah Najib Tun Razak sendiri.

Najib perlu bersumpah bahawa dia tidak terlibat dalam fitnah liwat II ini.

Ini kerana bapa Saiful Bukhari menyatakan dengan jelas setiap tindakan, ucapan dan pergerakan anaknya dikawal dan diselia oleh pegawai khas kepada Perdana Menteri bernama Khairul Annas.

Bapa Saiful Bukhari menyatakan (antara lain):
Ini bererti mustahil Najib Tun Razak tidak mengetahui akan konspirasi jahat ini. Dan mustahil Najib Tun Razak tidak memberikan sokongan serta dokongan terhadap fitnah liwat II ini. Dan kalau pun Najib tidak terlibat mengapa dia tidak menghalang pegawai khasnya itu meneruskan fitnah ke atas Anwar Ibrahim?

Maka, jalan terbaik kepada Najib Tun Razak adalah pergi ke mana-mana masjid dan bersumpah laknat bahawa dia tidak tahu menahu dan tidak terlibat di dalam fitnah Liwat II ini.

Tak payah nak suruh bapa Saiful bersumpah kerana keputusan mahkamah sudah jelas. Bapa Saiful nanti akan dipanggul sebagai saksi sewaktu perbicaraan kes ini di Mahkamah Rayuan.

Inshaalah, zaman kejatuhan UMNO dan Najib semakin hampir.

Ini adalah petanda2 yang diturunkan oleh Allah SWT

TULANG BESI

ps inilah yang dipanggil "Pulang Paku Buah Keras"
Share on whatsapp

No comments:

Post a Comment


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.