Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Saturday, March 9, 2013

Saiful Bukhari Anak Derhaka


Arakian bapa Saiful Bukhari (lihat gambar) telah membuat kenyataan. Dia telah meminta maaf, kepada Anwar dan menyatakan tuduhan liwat II itu adalah konspirasi yang dirancang dari Pejabat Perdana Menteri Malaysia.


Saiful Bukhari terus mempertahankan "sumpah laknat" yang dia buat dahulu. Dia menuduh bapanya diperkotak dan dipermain oleh Anwar Ibrahim.

Apa yang dia tidak sedar secara otomatik dia mengatakan bapanya adalah seorang pembohong dan penipu.

Dunia sudah tahu Saiful ini seorang penipu. Sumpah laknat yang dibuatnya sekarang ini jelas sumpah palsu.

Sedari mula lagi orang2 yang siuman boleh nampak tidak mungkin seorang yang berumur dan sakit macam Anwar boleh memperkosa seorang yang muda dan kuat mcm Saiful.

Yang lebih penting lagi, sewaktu perjalanan kes liwat tersebut TIADA SATU BUKTI pun dapat dibawa bagi menunjukkan Saiful Bukhari masuk ke apartmen tersebut. Ertinya sampai hari ini kita tidak tahu samada Saiful benar2 telah masuk ke apartment tersebut ataupun tidak.

Kalau tidak masuk, bagaimana peristiwa liwat itu berlaku.

Hakikatnya, kenyataan bapa Saiful itu adalah membuktikan apa yang majoriti rakyat Malaysia sudah percaya dan sudah duga selama ini.

Saiful adalah seorang pembohong dan sanggup membuat sumpah palsu demi mempertahankan fitnah beliau itu.

Sekarang ini tambah lagi satu yakni jadi anak derhaka.

Tak sabar nak tunggu jawapan dari Najib memandangkan konspirasi jahat ini timbul dari pejabat beliau sendiri.TULANG BESI

Share on whatsapp

No comments:

Post a Comment


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.