Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Saturday, March 23, 2013

Terima Kasih Agendadaily, Tulang Besi Ucapkan

Semenjak Agendadaily menyiarkan rakaman sekerat insiden Tulang Besi naik suara dengan wartawan2 kangkung yang tak pernah layak jadi wartawan, bilangan pengujung blog Tulang Besi naik hampir dua kali ganda.

Rupanya ramai pembaca yang merestui tindakan Tulang Besi itu. Mereka menyukai tindakan Tulang Besi memarahi serta menista wartawan2 kangkung yang diiupah UMNO untuk mengacau majlis.

Mulanya, Tulang Besi ingat tindakan Tulang Besi itu membawa bala pada Tulang Besi. Rupanya ia membawa rahmat dan berkat. Terima kasihlah kepad Agendadaily kerana susah payah naikkan populariti blog Tulang BesiTulang Besi
Share on whatsapp

5 comments:

 1. Hahaha...ramaiiiiinya penyokong lu...

  ReplyDelete
 2. Syabas Tulang besi.

  ReplyDelete
 3. Juragan 69, bhai lu pun merayau kat sini. Heh, buat apa aaah? Sesatke?

  Bhai, bukan lu bouncer resident PK kaki mabuk upahan UMNO tu yang hanya fasih pasal kote bengkok, al-juburi, passhit? Lu punya komen lebih UMNO dari UMNO sah lu macai ex-PKR pantang sikit kalau ada yang komen Najib Mongolia tu berbuih lu bela.

  Lu masuk sini harap2 dapat banyak iktibar dan cahaya kesedaran untuk berhenti memfitnah dan memaki hamun perjuangang Islam Malaysia dan menolak kebathilan UMNO Najib.

  Lu tulis, Lu fikir-fikirlah.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha....tak sesat pun bhai...jauh perjalanan luas pengetahuan,sekali2 singgah gak kat sini...nak meriahkn majlis, x pkr ??? Tak kot...dan tak mnkin bhai...bouncer PK??? Tak kot...tak mnkin bhai...lebih umno dari umno??? Ya kot sbb aku melayu yg beragama islam dan sayangkn malaysia...ada masalah ke bhai???..lu kata ..lu suka ..lu fikrlah

   Pssst thanks bhai,sbb aku rasa lu selalu baca komen aku wlupun lu tak suka dgn aku...

   Delete
  2. J..69...buang karan jer!!

   Delete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.