Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Tuesday, April 16, 2013

UMNO Sudah Serah Kerusi Shah Alam pada PAS

Adapun pencalonan Zul Nordin di Shah Alam adalah bukti jelas UMNO telah give up di Parlimen Shah Alam. Agaknya, dia pusing macamanapun, dia tengok dia tak boleh pergi di Shah Alam tu.

Cumanya, dgn Zul Nordin bertanding di Shah Alam, dia akan mendapat "platfform" untuk memfitnah dan berdusta ke atas Pakatan Rakyat serta Anwar Ibrahim.

Selepas ini TV dan media UMNO mempunyai sebab untuk mengambil kenyataan2 dari beliau di dalam menyebarkan kata2 kesat serta maki hamun yang tidak boleh diungkapkan oleh pimpinan2 UMNO yang lain.

Tulang Besi mencadangkan supaya pimpinan2 Pakatan Rakyat jangan melayan provokasi serta cacian2 yang bakal keluar dari mulut Zul Nordin ini.

Malahan, dengan bertandingnya beliau ini, Pakatan Selangor dan Malaysia berpeluang mendapat undi India yang tinggi kali ini. Pencalonan Zul Nordin melambangkan sokongan Dato Najib terhadap kutukan dan kata nista Zul Nordin terhadap agama Hindu serta sembahan agama Hindu.

Adapun Khalid Samad boleh berehat sedikit dengan pencalonan seorang manusia yang tiada prinsip dan sanggup menjual agama untuk tujuan politik murahan.

Akhir kata, mungkin Dato Najib terlupa sokongan kaum India yang bakal dikompromi dengan tercalonnya manusia jahat seperti Zul Nordin ini.

Gunakanlah peluang ini sepenuhnya, wahai Pakatan Rakyat.

TULANG BESI
Share on whatsapp

4 comments:

 1. No bad after having no action taken
  against him for all the evil bad language on the Indian. He is rewarded for that what a day my MIC
  members and all Indian. Najib seen
  it fit to allow him to be candidate
  well, well. Indian been sold out by
  the liar Najib .

  ReplyDelete
 2. Ketakutan nampaknya sampai start main sentimen kaum. Kita tengok nanti siapa yang chicken out.

  ReplyDelete
 3. Wira negara seperti Zul Din, Redn Tee,Ibrahim Pekasar boleh menang 100% undi dimana pun mereka bertanding, dlm bendera apa pun....mereka tak risau langsung

  ReplyDelete
 4. GURUN 8 April - Persidangan Ulama Pondok, Sekolah Agama Rakyat dan Tahfiz membuat deklarasi bahawa haram bagi umat Islam di negara ini mengundi pakatan pembangkang pada Pilihan Raya Umum Ke-13 kerana mereka menyokong pluralisme agama yang jelas menyekutukan Allah.

  Pengerusi persidangan, Harun Yahya berkata, deklarasi tersebut dibuat berdasarkan nas daripada kitab-kitab Ulama Ahlusunnah Waljamaah yang muktabar setelah para peserta mengadakan perbahasan selama tiga hari bermula Sabtu lalu.

  Menurutnya, para peserta persidangan itu mendapati perjuangan parti pembangkang iaitu Parti Keadilan Rakyat (PKR), Pas dan DAP bukan sahaja menyalahi nas-nas tersebut bahkan bertentangan sama sekali dengan Islam serta sesat lagi menyesatkan.

  ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.