Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Wednesday, November 20, 2013

Artikel Utusan Sokong Mat Sabu Untuk Bantu Geng Pro Ulama

Artikel Utusan rupa macam sokong Mat Sabu tapi rupanya maki dan nista Mat Sabu.

Artikel yang penuh dgn fitnah dan kutukan kepada Abang Mat Sabu. Ia bukan artikel yang menyokong Mat Sabu.

Penulis artikel tu Ahmad Faris Abdul Halim. Dulunya SU Pemuda Wilayah Persekutuan sewaktu Malik Hussain menjadi Ketua. Sekarang telah lompat kepada UMNO dan belot kepada PAS.

Semuanya dilakukan kerana menyedari Utusan sudah terlampau kuat menyokong kumpulan ulama dalam PAS. Semuanya kerana UMNO tersedar sokongan mereka membawa rebah.

Secara mudahnya, semua yang datang dari Utusan Malaysia adalah bohong. Tidak mungkin Iblis akan menyuruh manusia melakukan ketaatan kepada Allah SWT.

TULANG BESI
www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog ini
Share on whatsapp

2 comments:

 1. kuang kuang kuang
  apa bezanya antara Mat Sabu dengan Nik Amar?
  Mat Sabu adalah abang kepada Nik Amar, kedua-duanya adalah adik beradik. Otak keduanya berada dalam tempurung yang sama, yang berbeza adalah rambut. Dimana rambut Mat Sabu lebih tajam dari rambut Nik Amar.
  Jika Mat Sabu tidak merupakan calon dari kelompok ulama. Nik Amar juga bukan dari kelompok ulama.
  Jika Mat Sabu seorang aktivis PAS yang bersemnagat dan tahan uji, maka Nik Amar seorang pentadbir dan aktivis PAS yang telah diuji semangatnya sejak dari bapanya.
  Jika Mat Sabu kurang mesra dengan UMNO, maka tiada bukti pula bahawa Nik Amar mesra dengan UMNO.
  Jika Mat Sabu disokong oleh profesional, maka Nik Amar juga akan disokong oleh profesinal.
  Jika TGNA mengatakan Mat Sabu seorang ulama, Nik Amar juga disayangi TGNA sebagai seorang ulamak.
  Tiada ulama tiada profesional dalam pimilihan PAS. Yang pasti ahli PAS akan memilih salah seorang yang akan menguatkan parti, mengeratkan hubungan dengan PR dan meruntuhkan UMNO.
  Saya yakin Mat Sabu akan redha jika beliau Nik Amar menang, kerana yang menang adalah adiknya. Begitu juga Nik Amar tidak akan kecewa jika abangnya mengalahkannya.
  Yang penting! Mat Sabu jangan jadi seperti Nasaruddin Mat Isa apabila kalah kepadanya, dan Nik Amar jangan jadi seperti Husam Musa apabila tidak terpilih sebagai Tim. MB kelantan.

  ReplyDelete
 2. tb maksudnya kau ni dah tak sokong ulamak lah...kenapa??? bukan ker ulamak tu pewaris nabi....

  ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.