Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Thursday, December 12, 2013

Laporan Disiplin Terhadap Exco Pemuda Kerana Memfitnah Pimpinan PAS

Pada 06 Disember 2013, Tulang Besi telah ke Pejabat Agung PAS Pusat dan membuat laporan kepada SU Agung PAS.

Laporan tersebut adalah ke atas Exco Pemuda PAS Pusat bernama Fadhli Ghani. Laporan Tulang Besi buat adalah kerana fitnah dan dusta yang beliau lemparkan ke atas dua orang pimpinan PAS Pusat: DR Mujahid Yusuf Rawa dan Dr Dzulkiflee Ahmad.

Kenyataan fitnah beliau itu boleh dilihat dalam  dalam klip video di bawah ini:


Antara kenyataan2 yang dibuat adalah:

“… sebab kita lihat dalam PAS, pendokong2 Islam Demokrat mereka menjadi golongan yang menentang kepimpinan ulama. Saya tak tahu dia menentang selama ini. Bila muktamar Dr Mahfodz bertanya siapa menyokong ulama sila berdiri, semua orang berdiri. Kat depan ada dua orang tidak berdiri, seorang wakil rakyat dari Perak dan seorang wakil rakyat daripada , dikalangan AJK PAS Pusat. Dua orang tak berdiri, semua orang tengok. Ini bukan rahsia. Siapa yang menyoong kepimpinan ulama sila berdiri, dua orang tak berdiri. Kerana mereka berdua ini yang banyak bercakap berkenaan Islamis demokrat menentang kepimpinan ulama…”

Pada akhir klip di atas, Pengerusi Majlis telah menyebut nama Dr Dzulkiflee dan Dr Mujahid serta disambut dengan laungan takbir oleh Fadli Ghani.

Laporan kepada SU Agung ini boleh di muat turun di sini.

Untuk muatturun video di atas, bolehlah klik di sini.

Video ini adalah antara siri video dan audio yang menunjukkan betapa jahatnya mulut geng2 yang dikatakan menyokong ulama. 

Mereka menyemai perpecahan dan kebencian sesama jemaah denga fitnah mereka.

Musuh mereka bukanlah UMNO tetapi sesama dalaman PAS yang tidak mempercayai doktrin dan fahaman mereka.

Program ini adalah program di ambang pilihanraya namun tiada langsung pengisian dari segi bagaimana hendak mengalahkan UMNO.

Klip video ini adalah salah satu dari ribuan majlis dalaman parti yang digunakan untuk memfitnah dan mendustai pimpinan2 PAS yang menolak kerjasama dan gagasan perpaduang dgn UMNO.

Keseluruhan video boleh dimuat turun di sini.

Semoga Allah SWT membersihkan PAS dari anasir2 jahat seperti ini. AMIN!!!

TULANG BESI

ps di bawah adalah laporan Tulang Besi kepada JK DIsiplin dalam bentuk JPEG.www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

No comments:

Post a Comment


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.