Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Monday, February 17, 2014

WIKILEAKS: Ada Menteri Kabinet, pembantu2 Najib Homoseks

Mengikut pendedahan WIKILEAKS yang terbaru, bekas Duta Amerika ke Malaysia melaporkan:

Sememangnya majoriti rakyat Malaysia maklum. Pendakwaan Liwat 2 ke atas Anwar bukanlah tujuannya untuk memperjuangkan Islam ataupun nilai-nilai moral. Ianya bertujuan untuk memusnahkan apa-apa harapan bagi Anwar untuk menjadi Perdana Menteri.

Tulang Besi ingin mencabar kepimpinan2 UMNO untuk memulakan siasatan serta mendedahkan nama-nama orang yang disebut dalam laporan bekas duta Amerika ke Malaysia ini.

Kalau mereka boleh mengaibkan Anwar dengan sebegitu sekali, maka wajiblah orang2 ini yang berkait rapat dengan Najib disiasat juga.

Tulang Besi

ps Tulang Besi sendiri berpegang sepenuhnya kepada hukum Qazaf di mana wajiblah diadakan 4 orang saksi untuk tuduhan zina.

Tujuan artijel ini ditulis adalah untuk menunjukkan sikap tidak konsisten UMNO. Mereka tidak berprinsip hanya menggunakan apa sahaja kesempatan untuk tujuan politik mereka semata-mata.

Kalau ikut contoh UMNO, maka wajiblah UMNO itu bersumpah untuk menafikan apa yang ditulis oleh bekas duta Amerika ke Malaysia seperti di atas.


www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

1 comment:

  1. Menteri liwat...apa nak heran..ikut perangai bekas TPM lah..lupa pulak nama dia...

    ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.