Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Tuesday, March 25, 2014

Mereka yg Terlibat Selawat Perdana Diseru Bertaubat SEGERA!!!!

Kpd NGO2 ISlam yang terlibat dalam program Selawat Perdana TUlang Besi menasihatkan supaya BERTAUBAT NASUHA serta merta.

Ini kerana kamu telah bersubahat menggunakan Islam untuk melindungi pemimpin2 yang zalim dan anti Islam seperti UMNO.

Bayangkan baru tidak sampai 2 minggu Anwar Ibrahim telah dizalimi oleh UMNO dgn fitnah liwat di Mahkamah Rayuan, tiba2 boleh ada NGO yg mengaku Islam pegi berselawat di Seri Perdana.

Seolah2 Nabi SAW menyokong kezaliman dan kemunafiqan UMNO.

Bandingkan NGO2 Islam dgn tukang jahit di zaman Sufyan At Tauri di bawah ini:

"Suatu ketika datang seorang lelaki bertanya kepada Sufyan at Thauri , dia berkata :"Aku ini penjahit pakaian untuk seorang raja (pemerintah yang zalim); adakah aku tergolong dalam kalangan penyokongnya?

Sufyan at Thauri menjawab : "Engkau bukan daripada kalangan penyokong tetapi engkau adalah golongan penzalim itu sendiri.

Golongan penyokong ialah orang yang menjual kepada engkau jarum dan benang (untuk menjahit)."(Kitab al Mu'jam al Kabir)"
Bertaubat lah cepat sebelum turun bala dari Allah SWT

TULANG BESI

www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

No comments:

Post a Comment


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.