Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Thursday, March 27, 2014

UMNO TELAH MULA PASANG PERANGKAP HUDUD!!!!

Jamil Khir dalam Parlimen hari ini mempelawa PAS untuk membentang “Private Bill” di Parlimen bagi membolehkan hudud dilaksana di Kelantan.

UMNO yang sama juga meluluskan Akta MAhkamah Syariah 1965 yang menghadkan kuasa Mahkamah2 Syariah seluruh Malaysia di dalam menghukum sekaligus menghalang mana-mana Mahkamah Syariah melakasana undang2 Islam sepenuhnya.

Maka, UMNO yang sama wajib mengubah kengkangan yang mereka sendiri letakkan. Bukan suruh PAS bersih taik yang mereka telah tinggalkan.

Ini semua adalah perangkap yang sedang dipasang oleh UMNO.

Berita baik dari tindakan Jamil Khir ini adalah ini petanda UMNO sedang desperate. Mereka melihat orang2 Melayu sudah mula menolak mereka dlm PRK Kajang yang lepas.

Maka, perangkap Hudud dipasang untuk memecah belah Pakatan Rakyat.

Kalaupun PAS membentang “Private Bill” ini tiada jaminan ahli2 Parlimen UMNO akan sokong pun.
UMNO adalah parti yang memusuhi Allah. Maka, PAS tidak seharusnya termakan dgn manusia2 yang memusuhi Allah SWT.

TULANG BESI
www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog ini


Share on whatsapp

No comments:

Post a Comment


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.