Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Wednesday, September 3, 2014

Maklumat Surat PAS ke Istana

Pembetulan kepada maklumat yang Tulang Besi dapat tadi. TIdak pasti maklumat ni benar atau tidak. Sekadar khabar sahaja:

1) Surat kepada Istana terus datang dari Presiden PAS. Malahan, Cikgu Pa sebagai SU Agung pun tidak tahu menahu pasal surat ini.

2) Surat diserah kepada Istana melalui seorang “Raja” yang konon baik dgn Istana Selangor.

3) Surat menamakan tiga calon – dua dari PAS dan seorang lagi adalah Khalid Ibrahim.

4) Hujjah mengekalkan Khalid Ibrahim adalah diberitahu kepada Tuanku, Khalid mendapat semula kepercayaan Dewan Undangan Negeri.

5) Formula yg dipakai adalah: PAS (15) + UMNO (12) + Khalid Ibrahim = 28 kerusi. Oleh kerana Speaker tidak boleh mengundi maka mereka mempunyai majority 1 undi. Khalid Ibrahim akan kekal memimpin kerajaan perpaduang PAS+UMNO+Khalid Ibrahim

6) Minta Hasnul dan Saari dilindungi sebab mereka mungkin diculik. Tak salah ambil langkah berjaga.

Presiden masih mahu mempertahankan kepimpinan Khalid Ibrahim dan masih mahu menubuhkan kerajaang perpaduang dgn UMNO dan BN.

Semoga Allah SWT mengagalkan konspirasi perpaduang tajaan Presiden dan puak2 UG dalam PAS

TULANG BESI


www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

1 comment:

  1. amin ya rabbul alamin, mudah2an Allah menyelamat pasti pas yg kita sayangi drp jahanam, keluarkanlah mereka yg jahat drp parti pas.

    Ya Allah selamatkanlah, hanya padaMU kami berserah.

    ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.