Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Thursday, September 11, 2014

Sokong Wan Azizah atau Bubar DUN

Satu2nya cara untuk menghalang terbubarnya DUN Selangor adalah dengan kesemua 13 ADUN PAS memberi sokongan terbuka kepada Wan Azizah seperti yang dipesetujui dalam mesyuarat AJK PAS Pusat 17hb.

Namun, yang menghalang mereka sekarang ini adalah Presiden dan Mustafa Ali kerana mereka mahu menjaga kepentingan dan kelebihan pribadi serta menantu dan kroni2 mereka.

Kalau terbubar dewan amat pasti KESEMUA ADUN PAS akan kalah di kerusi mereka kerana PAS sekarang ini ditolak pengundi Cina dan India angkara pengkhinatan Presiden dan SU Agung.

Yang rugi di kala itu adalah PAS serta ADUN2 PAS semuanya.

Semua aktivis2 PAS yang duduk dlm kerajaan negeri akan terpaksa meletak jawatan.

Maka, ADUN2 PAS wajib memilih antara kepentingan pribadi Presiden/SU Agung ataupun kepentingan PAS.

Baiaah sewaktu sebelum PRU itu tidak termasuk ketaatan yang membawa kehancuran dan kebinasaan PAS.

Ego Haji Hadi telah pun membinasakan PAS di Kedah. Adakah kesemua ADUN2 PAS mahu membiarkan ego Presiden menghancurkan PAS di Selangor.

Tepuk dada tanya imam.

TULANG BESI


www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

3 comments:

  1. Apa yg saya lihat skrg ni, spt presiden PAS dah tak kisah masa depan partinya. Sebab dia dah tau dah senario percaturan politiknya (yg tidak selari dgn PR) pasti akan memudaratkan sokongan majoriti bukan melayu pada PAS. Apa saja dlm pemikirannya Allah lebih ketahui. Kita doakan yg lebih baik dari Allah untuk semua rakyat malaysia. Amin.

    ReplyDelete
  2. Apa yg saya lihat skrg ni, spt presiden PAS dah tak kisah masa depan partinya. Sebab dia dah tau dah senario percaturan politiknya (yg tidak selari dgn PR) pasti akan memudaratkan sokongan majoriti bukan melayu pada PAS. Apa saja dlm pemikirannya Allah lebih ketahui. Kita doakan yg lebih baik dari Allah untuk semua rakyat malaysia. Amin.

    ReplyDelete
  3. Apa yg saya lihat skrg ni, spt presiden PAS dah tak kisah masa depan partinya. Sebab dia dah tau dah senario percaturan politiknya (yg tidak selari dgn PR) pasti akan memudaratkan sokongan majoriti bukan melayu pada PAS. Apa saja dlm pemikirannya Allah lebih ketahui. Kita doakan yg lebih baik dari Allah untuk semua rakyat malaysia. Amin.

    ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.