Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Wednesday, January 28, 2015

Utusan Malaysia Tolong Presiden PAS Lawan PASMA


Di atas adalah keratan dari Utusan Malaysia yang mengandungi kata2 nista Presiden PAS terhadap PASMA.

Kata2 yang cukup kesat dan tidak berakhlak dari seorang yang diangkat sebagai ulama dan mewakili kepimpinan ulama dalam PAS.

Sedangkan semua ahli PAS maklum bahwa Utusan Malaysia itu adalah lidah iblis.

Lidah Iblis sekarang bercakap sokong Presiden PAS hentam PASMA.

Apa sudah jadi?

Hancur lebur PAS.

PASMA dihambur kata2 nista hanya kerana mereka mengagalkan perancangan kerajaan perpaduang PAS+UMNO+Khalid Ibrahim di Selangor sewaktu krisis MB Selangor.

PASMA dikeji dan dihina hanya kerana mereka mahu mempertahankan keputusan Muktamar PAS yang mahukan Pakatan Rakyat diperkukuhkan?

Apa sudah jadi dgn PAS????

TULANG BESI


www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

3 comments:

 1. Hadi Ping Besut terkena suntikan Yahudi ? Semasa di turkey? Atau menantu setahun jagung hisap nenen botol susu masih menasihat ayahanda? ... Azmin ko dah pecat blum ketum pas ni? Pru14 dah dekat tolonglah pasma dan juga perkasa ( pasma benam hadi dan perkasa benam Najib) baruuulah pakatan boleh berjaya

  ReplyDelete
 2. PASMA menjadi hina kerana tidak wala' kepada TGHH. TGHH adalah PAS dan PAS adalah TGHH. Keputusan menjadi tidak sah jika tidak mendapat restu TGHH.

  ReplyDelete
 3. http://omakkau.blogspot.com/2015/01/hi-tea-dan-dialog-pasma-di-shah-alam.html?m=1

  Rahman kau baca tengok, kasi komen

  ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.