Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Sunday, April 19, 2015

Bakal Ketua Dewan Ulama PAS Pro Syiah??? (Bukti Bergambar)

Buku ini Tulang Besi pernah baca beberapa tahun lepas. Selepas membaca buku ini Tulang Besi beranggapan penulis buku ini membelas aqidah dan fahaman Syiah

Sebagai meraikan fitnah kaum UG terhadap Abang Mat Sabu yang dituduh menganut aqidah Syiah Imamiah, izinkan saya membawa buku di bawah.

Bakal Ketua Dewan Ulama PAS, Dr Mahfodz Mohamed pernah menterjemahkan buku yg membela Aqidah Syiah ke dalam Bahasa Melayu.

Contoh buku tersebut adalah seperti di bawah.

Sebusuk2 kamu serang Abang Mat Sabu, tak pernah Abang Mat Sabu mempromosi bahan2 tulisan dari Syiah seperti Dr Mahfodz buat.

Selepas ini Ustaz Ahmad Awang juga akan diulang fitnah lama kononnya beliau adalah Syiah.

Tengok lah nanti
TULANG BESI

www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

No comments:

Post a Comment


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.