Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Thursday, April 23, 2015

Presiden PAS Sanggup PAS Kalah Demi Sokongan UMNO Terhadap Hudud

Presiden PAS dilaporkan berkata:




Soalnya sekarang, apakah asas keyakinan Haji Hadi Awang akan sokongan UMNO terhadap bil persendirian yang bakal beliau bentangkan di Parlimen?

Wujudkah keputusan MKT UMNO yang akan menyokong bil persendirian Haji Hadi Awang tersebut?

Wujudkah kenyataan rasmi Presiden UMNO bahawa ahli2 PArlimen UMNO akan menyokong bil persendirian Haji Hadi tersebut?

Asalnya UMNO telah berjanji bawaha merekalah yang akan meminda Akta 355 tapi akhirnya mereka mungkir.

Kami ahli2 PAS tersangat hendak tahu.

TULANG BESI

ps Haji Hadi juga dilaporkan sanggup lihat PAS kalah piliharanya demi sokongan UMNO terhadap hudud. Ia bermakna Haji Hadi mahu mengulangi apa yang beliau telah lakukan di Terengganu pada tahun 2004. Malangnya selepas PAS kalah di Terengganu tiada hudud terlaksana di Terengganu sama sekali.



www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

5 comments:

  1. Sayamohon sgt sgt supaya 10juta ahli Pas segera bertaubat
    Minta di jauhkan dari tok guru presideng yang sesat
    Minta di jauhkan presiden ala ala al arqam
    Ala ala ayoh Ping Besut
    Ala ala ISIS
    Ala ala muawiyah munafiqun

    Amin 1000x tolak extremist islam sesat

    ReplyDelete
  2. Bro kat atas

    siapa muawiyah munafik kau maksudkan?

    kalau dimaksudkan sahabat Nabi saw, baik kau taubat sebelum aku doakan hukuman Allah terhadap engkau segera.

    aku harap kau maksudkan muawiyah tu org kampung kau ahli umno lah.

    atau kau mengikut ajaran kafir syiah?

    aku tolak hadi, tp aku juga tolak syiah yg suka mengkafir mencerca sahabat rdh.

    ReplyDelete
  3. Terpulanglah kpd perwakilan jika mereka nak terasa jadi lebai malang pilihlah org yg tak mahu kemenangan tapi masuk bertanding

    ReplyDelete
  4. Terpulanglah pd perwakilan jika nak jadi lebai malang pilihlah presedent yg tak mahu menang tapi masuk pencalunan pilihan raya

    ReplyDelete
  5. Presideng bongong mabuk ketum saja yg fikir tak nak menang..dulu berangan2 nk jadi PM..jadi ketua ajaran sesat bolehlah.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.