Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Wednesday, June 17, 2015

UMNO Dijangka Buang PAS Macam Sampah

Kalau difikirkan, perlu ke UMNO terima PAS sekarang ni.

Misi mereka telah berjaya.

Pakatan Rakyat dah pecah.

Waktu sekarang ni pengundi2 India dan Cina dah buang PAS. Orang2 Melayu Pantai Barat yang pro pembangkang majoritinya mengundi PAS kerana mereka benci pada BN. Dengan krisis sekarang ini, hampir kesemua mereka telah menolak PAS.

PAS dah jadi partai pinggiran dan hanya sebahagian orang Pantai Timur sahaja yang masih menyokong PAS. Kalau di Pantai Barat, hanya sebahagian orang2 yang suka ke masjid sahaja yang menyokong PAS.

Dengan naik nya partai baru, PAS akan hilang semua kerusi di Pantai Timur.

Di Pantai Barat, inshaalah, majoriti calon2 PAS akan hilang wang deposit seperti di Sungai Acheh, Panti dan Labuan kalau berlaku tiga penjuru.

Kalau Tulang Besi jadi UMNO, Tulang Besi buang aje PAS terkontang kanting keseorangan.

Biarkan PAS jadi parti hidup segan mati tak mahu.

UMNO sudah dapat apa mereka hendak. Pecahkan PAS serta pecahkan PAkatan Rakyat.

UMNO boleh ambil semula Kedah, Perlis Kelantan dan Terengganu tanpa PAS.

Apa sebab UMNO nak pergi pikul PAS macam biawak hidup?

TULANG BESI


www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

7 comments:

  1. Cuba baca blog omak kau. All in control

    ReplyDelete
  2. Setuju dgn anda...

    Jadi lah pas kera sumbang lps ni...

    kah kah kah..

    ini lah kejayaan maha hebat tuang presideng yg wajib kita wala'

    ReplyDelete
  3. Orang Orang PAS memang tidak bijak sangat

    ReplyDelete
  4. Memang Pas yang jenis tak sedar diri sudah di ketawakan oleh Umno sebab bangang. Sudah kena patuk ular dua kali masih mintak dipatuk lagi. Selepas ni parti pas akan lenyap sebab Pas bukanlah parti yang perjuangkan islam, tapi hanyalah parti bodoh yang memang dikeji oleh islam sebab nak jadi bangang.

    ReplyDelete
  5. PAS dah jadi mcm pompuan bodoh yg curang dgn suami dek gila jantan lain.

    habis madu sepah dibuang. nk balik ke suami semula malu sebb ego bongkak.

    akhirnya dok je tepi jalan mengharap simpati org.

    anjing pun lari tgk.


    bukan Allah yg zalim tp diri sendiri yg menzalimi diri sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ish ish ish.. yeke anjing pun lari? Bukan anjing tu haram ke..mesti la Dia sedar diri Sb dia haram

      Delete
  6. Mungkin suami perempuan tu Tak bgi nafkah kot.. suami yg Tak mendidik kepada agama...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.