Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Wednesday, June 20, 2018

LAPORAN SPRM TULANG BESI TERHADAP MANTAN MB SELANGOR TAN SRI KHALID IBRAHIM

Alhamdulillah Tulang Besi telah selesai membuat laporan kpd SPRM berkaitan dgn penyelesaian hutang BIMB mantan MB Selangor yg berjumlah RM66juta yg dilakukan sebegitu misteri dan tersorok.

Rakyat Selangor wajib tahu butiran penyelasaian hutang tersebut bagi memastikan tiada apa2 pengaruh darj jawatan beliau sbg MB Selangor yg membantu penyelesaian hutang tersebut.

Salinan laporan diberikan dibawah:

Sila KLIK Imej
www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

No comments:

Post a Comment


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.