Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Wednesday, June 13, 2018

TULANG BESI ANTARA YG KONSISTEN MENGATAKAN PH BOLEH MENANG WALAUPUN DALAM TIGA PENJURU.

Lama sebelun Invoke mengeluarkan kajian pertana mereka Tulang Besi telah menyatakan keyakinan Tulang Besi bahawa kita boleh menang dlm tiga penjuru.

Hatta sewaktu Krisis MB Selangor lagi Tulang Besi berkeyakinan sekiranya dibubar DUN Selangor pada waktu itu PR masih boleh menang walaupun berhadapan dgn PAS dan BN.

Hujjah Tulang Besi paling besar adalah PAS tidak akan dpt.undi melebihi 8% di.luar "Malay Belt" krn tiada faktor winnability (boleh menang)

Maka, PH masih boleh menang sekiranya mendapat kerusi2 di Sabah.

Waktu itu badan2 yg mendapat pembiyaan Azmin Ali spt Merdeka Center dan IDER kwrap mengeluarkan kenyataan2 betapa PAS diperlukan.

Mereka mendapat pembiayaan berjumlah jutaan ringgit utk mengeluarkan kenyataan2 ini.

Hasilnya Tulang Besi yg tidak dpt satu sen pun membuat perkiraan yg tepat manakala mereka yg dibayai dgn jutaan ringgit jauh dari sasaran.

Dari 1990 didoktrinisasi kpd kami kononnya utk mengalahkan BN perlu dua penjuru. Pada tahun 1990 Tengku Razaleigh telah menubuhkan dua barisan pembangkang (APU dan GAGASAN RAKYAT) semata2 memastikan 2 penjuru di seluruh Malaysia.

Namun, BN runtuh dlm pertandingan 3 penjuru.

Ada pepatah org putih:

"Big Things Happens When You Least Expect It"

Sekian

Tulang Besi

www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

No comments:

Post a Comment


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.