Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Dipersilakan untuk Like Facebook Page T. Besi

Search Malaysiawaves

Sunday, June 23, 2019

AZMIN ALI SEDANG MENGORBANKAN NAMA BAIK PH UTK KEPENTINGAN DIA


Hari tu lagi Tulang Besi dah nyatakan bahawa Azmin Ali sedang merosakkan nama baik Pakatan Harapan terutama nama baik Amanah yg terpaksa bertanding di kawasan2 Melayu dpt Kedah, Perlis, Kelantan dan Terengganu.

Hari ini keluar gambar di bawah:






Azmin Ali yg sedang disiasat polis berkenaaan tuduhan video homoseks sedang duduk menyambut Hari Raya bersama2 Ketua Polis Negara yg mana sedang menjalankan siasatan ke atas Azmin Ali.

Ertinya, apa pun keputusan siasatan nanti tidak ada harga dan kewibawaan. Pihak Polis berada di bawah penguasaan Kabinet dan Perdana Menteri. Azmin Ali adalah anggota kabinet. Takkan Polis nak keluarkan hasil siasatan yg menyatakan Azmin Ali bersalah.

Dgn kata lain, kita semua dah dapat agak apa keputusan penyiasatan Polis nanti. Tak payah tunggu langsung.

Manakala rakyat Malaysia majoriti akan terus mempercayai video ini terutama orang Melayu. Dan orang Melayu Islam tidak akan memilih parti yg ketua mereka itu seorang yg suka mengadakan hubungan seks dgn kaum sejenis. Maka, mengekalkan Azmin sbg calon pilihanraya dan calon PM akan menyebabkan PH hilang lebih banyak undi Melayu.

Padahalnya, Azmin tidak pernah mengiktiraf Pakatan Harapan. Beliau konsisten menentang idea Pakatan Harapan sejak hari pertama ditubuhkan. Sekarang ini Pakatan Harapan terutama Amanah terpaksa mengorbankan nama baik dan sokongan demi membela Azmin Ali

Ini satu perkara yang amat tidak adil dan harus diberhentikan sbeelum Amanah hilang semua kerusi mereka di Parlimen dan DUN.

TULANG BESI
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

DARI DUNIA WHATSAPP
An open letter to Azmin Ali

By Hasnah Abdul Rahman

-----------------------------------------------------------------

Dear Azmin Ali,

We don't really care who is the one who viraled the offensive videos.

We don't really care if there is a campaign against you within your own party.

We don't really care if you know Haziq from afar, from behind or in front, or top to bottom.

We don't really care if Haziq should be sacked from your party for helping a BN candidate to campaign eons ago.

What we care about is whether the player in the video is you, as it seems you have yet to deny or admit it.

And if you were to claim that it's not you, then show us the proof: That the bald patch on your head right now is not the same as the bald patch on the head of the guy in the video. That you have a mark on your torso at the same spot as the mark on the torso of the guy in the video. That the black patch on your cheekbone is on the same spot as the guy in the video. And if you can have a credible alibi to prove that you were elsewhere other than room 2526 at Sheraton Four Points Sandakan at the night in question when most Muslims are at Terawih, then just perhaps we can believe you. 

Otherwise you are just a lying son of a bitch who is not even man enough to say he is bisexual and has cheated on his wife. This after a number of local and foreign experts have studied and indicated that there was no doctoring of the videos, despite all the advancement in digital technology, CGI and what not. 

You still have dreams to be PM?

Dream on.

Hasnah Abdul Rahman

www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

3 comments:

Anonymous said...

Jijik!!!

Dia tak akan mampu bersumpah laknat utk membersihkan namanya.

Tengok muka dia dah jijik.
Berlakon suci tapi pengamal seks songsang.
Malu dijadikan pemimpin.
Jijik!!!!

Anonymous said...

Laaa nak beraya pun hang nk jadikan isu...tak payah la...harap muka ja tua tp otak budak

Anonymous said...

Mungkin semua depa tu kaki mengunyit jugak kah??? Saja tanya sebab pipit sama pipit, helang sama helang, kunyit sama kunyit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.