Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Wednesday, September 25, 2019

PEROBOHAN DI PAYA JARAS ITU DISOKONG OLEH PAS SEJAK AWAL

*PEROBOHAN PAYA JARAS ITU DISOKONG OLEH PAS SEJAK AWAL*

Perobohan Kampung Kedondong di Paya Jaras telah ditangguk oleh PAS kononnya nak tunjuk mereka membela nasib orang Melayu yg ditindas oleh kerjaaan negeri Pakatan Harapan.


Malangnya, ini zaman IT maka rakyat umum telah mengetahui bahawa sejak mula lagi PAS telah menyokong perobohan Kampung tersebut. Malah, arahan perobohan tersebut dikeluarkan oleh Exco PAS pada tahun 2015.

PAS secara rasmi dan bertulis menyetujui perobohan ini tanpa ragu2 dan segan.

Malahan, ketiga2 exco PAS yg ada dlm kerajaan negeri masa itu TIDAK MENENTANG SAMA SEKALI terhadap arahan ini.

Tiada sebab utk sesiapa meragui bahawa perobohan ini adalah atas persetujuan PAS.

Maka, tindakan PAS sekarang ini kononnya membela mangs perobohan adalah tindakan hipokrit dan talam dua muka. Sikap lidah bercabang ulama2 PAS ini terdedah dgn isu ini secara jelas.


ALLAH SWT MENDEDAHKAN SIKAP HIPOKRIT ULAMA2 PAS

Bagi Tulang Besi peristiwa Paya Jaras ini adalah cara Allah SWT mendedahkan sikap lidah bercabang ulama2 PAS supaya manusia ramai tidak lagi tertipu dgn sandiwara mereka.  Juga, supaya manusia tidak lagi mengambil maklumat agama dari mereka.


Orang Islam di Malaysia sudah terlampau lama tertipu dgn kata2 ulama PAS. Masanya telah tiba utk umat Islam di Malaysia berhenti mendengar kata2 ulama PAS.

Sekiranya kita masih terus mendengar kata2 agama dari ulama PAS maka kita akan dipertanggungjawabkan di Padang Mahsyar kelak.

KESIMPULAN

Syukur kpd Allah SWT kita dapat melihat sikap pembohong dan penipu ulama2 PAS sebelum kita bertemu dgn Allah SWT

Sekian

TULANG BESI


www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

No comments:

Post a Comment


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.