Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Wednesday, December 11, 2019

*PERCUBAAN TERBARU MENUBUHKAN KERAJAAN PINTU BELAKANG/SEMBURIT*

*PERCUBAAN TERBARU MENUBUHKAN KERAJAAN PINTU BELAKANG/SEMBURIT*

Ini maklumat2 yg Tulang Besi dapat:

1) Kesemua Ahli2 Parlimen yg dikatakan terlibat sudah diarahkan membatalkan apa2 hasrat untuk keluar negara sehingga akhir tahun ini. 
2) Presiden sebuah parti yg terlibat ini sepatutnya pergi ke Turki semalam tapi telah membatalkan hasrat beliau dan membatalkan pemergian beliau secara mendadak. Pembatalan pemergian Presiden ini ke Turki mengesahkan percubaan terbaru menubuhkan kerajaan pintu belakang/semburit ini. 
3) Ahli2 Parlimen dari UMNO dikatakan ramai yg terlibat memandangkan pihak yg menjadi tulang belakang usaha ini mampu menjanjikan projek yg berpuluh2 juta dalam kawasan parlimen mereka seperti yg didedahkan oleh Ahli Parlimen Kuala Kangsar baru-baru ini. 
(Rujuk:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10221416520832595&id=1537004309
4) Di katakan ada 3 orang MP dari golongan oren juga terlibat dan 3 orang dari parti roket. Dari parti mata dikhabarkan ada 15 orang. 
5) Dikhabarkan kesemua ahli2 parlimen ini akan akan diabgkut ke Istana Negara dan secara otomatik kerajaan PH akan bubar digantikan dgn kerajaan Melayu. 
6) Perdana Menteri tidak bertukar tapi Timbalan Perdana Menteri.akan bertukar. Parti2 seperti Amanah, DAP dan Ahli2 Parlimen yg pro Anwar semua akan terkeluar dari kerajaan baru ini.
7) Semua ini.akan berlaku dalam bulan Disember ini sebagai langkah terakhir yg terdeaak utk menghalang Anwar Ibrahim menjadi Perdana Menteri. 
8) Selain dari nama2 yg kita sudah maklum, kali ini.usaha ini dijuarai oleh daulah terpendam. Pegawai2 kerajaan dalam pentadbiran semakin takut dan seram akibat kata-kata Anwar Ibrahim yg sebegitu tegas menolak koprupsi dan salah guna kuasa. Anwar kelihatan begitu bersemangat di dalam membentras rasuah. Juga termasuk dari kalangan PDRM dan lain lain lagi.  
9) Selepas berlaku pertukaran kerajaan, AG akan dipcat serta Anwar dan Rafizi akan masuk penjara. Kes Fitnah Liwat 3 dan rayuan kes Rafizi yg terbaru adalah persediaan awal utk memenjarakan mereka selepas pertukaran kerajaan nanti. Walau apa pun, kerajaan baru memerlukan mandat rakyat melalui jalan demokrasi bagi memastikan pelabur2 asing terus melabur di Malaysia. Maka, jikalau Rafizi dan Anwar berada di luar, harapan mereka utk menang adalah tipis. 


Alasan yg akan digunakan adalah kononnya kerajaan Malaysia sudah dikuasai kaum Cina dan Melayu harus dikembalikan ke tampuk pemerintahan semula. Hakikatnya ramai Melayu dalam kerajaan melihat sumber rezeki haram mereka sedang terancam.

Mari kita sama2 doakan supaya usaha jahat ini gagal

Mari kita berbuat Qunut Nazilah ke atas konspirator2 laknat ini yg berbuat ini semata2 mahu mempertahankan amalan mereka merompak hak rakyat dan orang Melayu.

*TULANG BESI*

********************************************************************www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

No comments:

Post a Comment


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.