Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Saturday, April 25, 2020

Jawapan Tuntas YB Khalid Samad ke atas Jib Pasal Surat Kebenaran Tutup Jalan Majlis Tabligh


*Jawapan Tuntas YB Khalid Samad ke atas Jib Pasal Surat Kebenaran Tutup Jalan Majlis Tabligh*
NOTA TULANG BESI:

Cukuplah Jib.

Tak perlu nak bising-bising.

Jelas, surat tu hanya kebenaran untuk tutup jalan sahaja. Bukan kebenaran untik mengadakan program dan majlisMajlis tetap tertakluk kepada kebenaran Polis Diraja Malaysia. 

Benang Basah sampai bila pun takkan boleh tegak.Ikutilah hujjah YB Khalid Samad di bawah ini dgn klik "See More" di bawahTULANG BESI


www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

1 comment:

  1. Tutup jalan atau bukak jalan...SOP larangan berhimpun memang tiada dlm MKN KERAjaan phanceng sejak kes pertama. Malang...

    ReplyDelete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.