Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Wednesday, May 20, 2020

RUPANYA MENTERI AGAMA PUN KENA MAIN DGN DIORANG


Ingatkan ikhlas lantik Dr Dzul jadi Menteri Agama. Rupanya ada tujuan jahat.

Bila jawatan Mufti Wilayah kosong maka diisi dengan pengganti yang berakidah falsafah Greek.

Selama ni mereka tersilap lantik Mufti yg akidah Salafusoleh. Maka, ramai org Islam nak kembali pada Al Quran dan Sunnah.

Jawatan Mufti ni boleh sampai mati tapi Menteri Agama ni setakat satu penggal je.

Itupun kalau Parlimen bubar tahun ni, habis Dr Dzul kita sbb dia cuma Senator je takda kerusi nak bertanding.

Yang pentingnya dapat digantikan seorang Mufti yang berakidah falsafah Greek + Islam.

Lepas PRU depan, Dr. Dzul pun akan dilupakan sbb sah tak jadi Menteri Agama ataupun Mufti.

Sebaiknya Dr Dzul tu kekal Mufti dan jgn jadi Menteri. Lebih baik untuk dakwah Islamiyyah.

PAS pulak parti yg sejak Merdeka disokong ulama2 yg berakidah Falsafah Greek jadi mereka pun melompat gembira sebab berjaya menghilangkan terus Dr Dzul.

Kesian mantan Mufti Wilayah kena main.

TULANG BESI


www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

10 comments:

  1. Rezeki di tangan Allah swt.

    Selamatkan Malaysia atau selamatkan legasi...
    Semuanya qada n qadar...

    PN atau PH...siapa yg telah dan akan jaga mandat rakyat?

    ReplyDelete
  2. Tak kan nak biar jwtn mufti tu kosong.
    Tak kan nak letak manusia standard mujahit sebagai mufti.
    Lain kali kalau korang jadi kerajaan lantiklah yg lebih tinggi sikit akhlak dan ilmunya. Yg standard mujahit tu belum sebulan dah gila nak ber kekanda dan adinda dgn anak kawan sendiri. Mentang2lah dia janda dan anak bakal pm korang. Rasa nak muntah wei...

    Jadi sebelum pertikai lantikan org lain cuba suluh dulu lantikan yg pernah korang lakukan.
    Kalau lebih sialnya yg korang lantik...baik senyap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasulullah saw bersabda :
      "Mencaci maki seorang muslim adalah perbuatan fasik, sedang membunuhnya adalah perbuatan kufur."

      Delete
  3. Perenggan Akhir tu betul ke? Menteri Wilayah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  4. Pas?sembang kuat bole la.hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  5. Parti PANxxx nak agungkan mujahit kekanda adinda tu....silakan lah
    Tiada paksaan dan tiada larangan....

    Dpt dibayangkan kalau mujahit kekanda adinda jd menteri dlm situasi pkp skrg. Gerenti lawak...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dgn abg mat sabun buat pc harian ttg keselamatan negara....
      Silap2 haribulan ada mic yg melayang tak puas hati dgn soalan wartawan....

      Kahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkah

      Delete
    2. Dgn ratibnya roti john..roti john.....

      Kahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkah

      Delete


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.