Setiap Artikel Malaysiawaves ke Email Anda.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Search Malaysiawaves

Sunday, May 2, 2021

*RAYUAN DERMA KOS GUAMAN MENGHADAPI SAMAN DARI Dr Kamarul Yusoff*

Tulang Besi telah disaman oleh Prof Kangkung kerana Tulang Besi telah berlawan hujjah dengan dia sejak tahun lepas lagi. 

Tapi perlawanan tak lama sebab dalam sekejapan dia terus block Tulang Besi. Tetiba dia hantar surat saman kepada Tulang Besi dan terpaksalah Tulang Besi sambut Tulang Besi telah mengambil khidmat guaman dari seorang peguam yang disegani di dalam profession guaman Malaysia. 

Cumanya Tulang Besi ingin memohon jasa baik tuan/puan sekalian utk menderma membantu kos guaman Tulang Besi. Sebabnya Tulang Besi bercadang bukan sahaja untuk menang tapi juga utk mendedahkan pembohongan beberapa aktor politik di Malaysia. 

Maklumat akaun Tulang Besi adalah seperti berikut: 

Nama Bank : Maybank 
 No Akaun : 164173601834 
 Jenis Akaun : Wadiah 
Setiap sen yang Tulang Besi dapat akan terus ditransfer ke akaun peguam tanpa lengah.

Sekiranya menang Tulang Besi bercadang menyaman balik dia untuk meminta gantirugi dan akan mengganti balik wang yg diderma

TULANG BESI


  www.malaysiawaves.net tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial dan halaman komen blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian blog iniAnd here is the rest of it.
Share on whatsapp

No comments:

Post a Comment


ARiF merupakan jentera utama Harapan Baru di dalam membantu kelancaran gerakerja semua peringkat.

Kami ARiF Melaka memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan daripada tuanpuan untuk kami melakukan gerakerja berkenaan. Oleh kerana kami masih baru, sumbangan diperlukan untuk menampung kos pakaian, membeli peralatan komunikasi, peralatan lalulintas dan sebagainya.

Kami amat berbebsar hati jika tuan/puan dapat menghulurkan sumangan kepada kami. Segala sumbangan diserahkan kepada pemegang amanah ARiF Melaka.

MOHD AZWAN AHMAD
a/k Maybank : 104013154427

Hantarkan makluman bank-in melalui SMS/WA ke 016-981 1315 (H.ANUAR)

Semuga Allah membalas segala jasa baik tuan/puan semua.